Drob vegetarian

Drob vegetarian
Pentru cei care considera ca Pastele si sarbatorile, in general, nu sunt o scuza de a face mici copromisuri si de a se abate de la un stil de viata sanatos sau pentru cei care detin un regim alimentar vegan, va propun reteta vegana de drob, o reteta la fel de savuroasa ca si cea traditionala.
Iata cum sa pregatesti cel mai bun drob vegetarian!
 
TIMP DE PREGĂTIRE20 minute
TIMP DE PREPARARE40 minute
TIMP TOTAL1 oră

 

 

 400 gr amestec legume
 3 legaturi usturoi verde
 4 cepe tocate
 2 legaturi patrunjel
 6 oua
 5 lingură(i) ulei
 2 legaturi marar
 3 legaturi ceapa verde
 400 gr dovlecel razuit
 150 gr gris
 sare si piper

 

 

Pasul 1 - Pregatirea ingredientelor pentru Drob vegetarian
 

Se stabilesc cantitatile potrivite de ceapa, dovleac, conopida, morcov, broccoli, usturoi etc. care se taie marunt si se pun intr-o tigaie incapatoare la calit, timp de cateva minute.


Pasul 2 - Pregatirea cuptorului
 

Se preincalzeste cuptorul la 130 grade Celsius.


Pasul 3 - Pregatire Drob vegetarian
 

Legumele calite se amesteca cu sare si piper, dupa gust. Se adauga si mararul si patrunjelul tocat. Pentru a lega amestecul aveti nevoie de cartofi fierti, orez, gris sau pesmet.


Pasul 4 - Coacere Drob vegetarian
 

Treceti amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor pentru aproximativ 40 minute.

Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!