TIMP DE PREPARARE10 minute
TIMP TOTAL18 minute
Pasul 1 – Pregatiti ciupercile
Curățați ciupercile ștergându-le cu un prosop de hârtie. Tăiați felii de 1 cm grosime.
Pasul 2 – Sotati ciupercile
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugati ciupercile în tigaie și presarati deasupra uleiul de măsline. Apoi, lăsați ciupercile să se rumenească pe o parte, fără a amesteca timp de 4-5 minute.
Pasul 3 – Condimentati aceste ciuperci sotate
Adăugați usturoiul și cimbru. Continuați să gătiți încă 3-4 minute amestecând ocazional până când ciupercile sunt gatite.
Pasul 4 – Servire ciuperci sotate
Condimentati cu sare și piper după gust; garnisiti cu cimbru proaspăt înainte de servire.
Pofta buna!