Ciuperci sotate

Ciuperci sotate
Aceste ciuperci sotate se prepara in doar 10 minute si doar cu 5 ingrediente. Sunt ideale pentru garnitura la friptura din porc, vita sau pui. De asemenea, pot fi folosite in umpluturile pentru burgeri. De fapt, sunt extrem de versatile si atat de usor de preparat, ca merita sa le gatesti.
 
TIMP DE PREGĂTIRE8 minute
TIMP DE PREPARARE10 minute
TIMP TOTAL18 minute

 

Pasul 1 – Pregatiti ciupercile
 

Curățați ciupercile ștergându-le cu un prosop de hârtie. Tăiați felii de 1 cm grosime.


Pasul 2 – Sotati ciupercile
 

Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugati ciupercile în tigaie și presarati deasupra uleiul de măsline. Apoi, lăsați ciupercile să se rumenească pe o parte, fără a amesteca timp de 4-5 minute.


Pasul 3 – Condimentati aceste ciuperci sotate
 

Adăugați usturoiul și cimbru. Continuați să gătiți încă 3-4 minute amestecând ocazional până când ciupercile sunt gatite.


Pasul 4 – Servire ciuperci sotate
 

Condimentati cu sare și piper după gust; garnisiti cu cimbru proaspăt înainte de servire.

Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!