Ce se asortează cel mai bine cu o zi de toamna? Noi zicem ca o supa crema de dovleac, super aromata si, bineinteles, usor de preparat. Hai sa vezi cat de simplu este sa aduci aroma de toamna in pe masa ta pentru un pranz usor si delicios. E buna de te liiiingi pe degete.
Ai nevoie de:
300 g dovleac
1 morcov
1 ceapa
1 cartof
3 linguri ulei de masline
Sare si piper dupa gust
Supa de legume
Cum se prepara:
Spala, curate si taie bucatele toate legumele. Apoi asaza-le in tava pentru cuptor tapetata cu foaie de copt. Presara sare si piper dupa gust, si 1 lingura de ulei de masline. Amesteca totul incat sa se imprastie condimentele. Apoi baga tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 40-45 de minute. Cand acestea sunt bine coapte si trec testul furculitei, rastoarna totul intr-o oala, adauga 2 linguri de ulei de masline si paseaza totul cu un mixer vertical. Dupa ce ai obtinut o consistenta cremoasa, adauga supa de legume.
La final, poti adauga un cubulet de unt sau o lingura de smantana daca preferi un gust mai cremos, contimenteaza cu sare si piper si serveste supa calda cu crutoane. Pofta buna!
Iata un preparat usor si delicios: Supa cu pui si orez. E plin de arome prospete de lamaie si rozmarin. O supa sanatoasa, ce poate deveni mancarea ta preferata cand vrei sa gatesti usor.
TIMP DE...
12 mar 2021
Comentarii