Ciorba de vara, fara carne

Ciorba de vara, fara carne
Daca te-ai saturat de carne sau ai ales in aceasta perioada sa tii post, o ciorba fara carne, binecunoscuta ciorba de vara, va fi reteta care te va sursprinde prin savoarea acesteia si prin continutul bogat in legume. Este o ciorba plina de vitamine, care te va incarca cu energie si care-ti va suplimenta starea ta de bine.
 
TIMP DE PREGĂTIRE10 minute
TIMP DE PREPARARE20 minute
TIMP TOTAL30 minute

 

 

 2 dovlecei
 10 cartofi
 5 cepe
 2 morcovi
 1 farfurie fasole verde
 500 gr zarzavat/ rosii si ardei
 sare si piper
 leustean
 ulei
 bors sau zeama de acrit

 

 

Pasul 1 - Pregatirea legumelor
 

Legumele se spala si se curata, mai apoi se toaca de dimensiuni medii si/sau mici. Se ia o tigaie si se pune pe foc, in care se adauga ceapa la calit pana aceasta isi schimba culoarea, adaugand ulterior morcovii taiati rondele, fasolea, rosiile si ardeii.


Pasul 2 - Pregatirea ciorbei
 

Se ia o cratita mai mare si se adauga legumele calite, care se completeaza cu apa si cu restul zarzavatului. Se asezoneaza cu sare, piper si orice alte condimente dupa bunul plac si se lasa la foc mic/mediu timp de aproximativ 20 minute.


Pasul 3 - Servire
 

Cand ciorba este gata se trece in castroane portia dorita si se serveste cu putin leustean sau patrunjel proaspat tocat si presarat deasupra.

Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!