Burger cu fasole neagra

Burger cu fasole neagra
TIMP DE PREGĂTIRE10 minute
TIMP DE PREPARARE25 minute
TIMP TOTAL35 minute

 

 

 ½ cana sos salsa
 2 cutii de fasole neagra
 ½ cana pesmet
 ¼ cana ceapa rosie
 2 lingură(i) mustar
 2 oua batute
 2 lingură(i) ulei de masline
 1 linguriță(e) chimion

 

 

Pasul 1 – Gatiti fasole
 

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și asezati hartie de copt pe o tava. Întindeți fasolea uniform pe foaia de copt și coaceți timp de 12-15 minute până se usucă ușor, amestecând la jumătatea timpului. Transferați fasolea într-un bol mare și pasati-o cu un pasator.


Pasul 2 – Pregatiti burgerii din fasole
 

Puneți salsa într-o sită cu ochiuri fine și agitați de câteva ori pentru a scurge excesul de lichid.
Transferați salsa în bolul cu fasolea neagră. Adăugați pesmetul, ceapa mărunțită, ouăle, muștarul și chimenul. Puneti la frigider timp de 10 minute pentru a permite mirosurilor sa se intrepatrunda.


Pasul 3 – Formati burgerii
 

Formați amestecul burgeri (chiftele mari) cu aproximativ 1/3 cană de amestec la fiecare. Asta inseamna ca ar trebui sa obtineti 6 – 8 burgeri.


Pasul 4 – Gatirea pe aragaz
 

Încălziți jumătate din cantitatea de ulei într-o tigaie mare grill, antiaderentă sau o tigaie cu suprafata neteda, la foc mediu. Adăugați 4 burgeri și gătiți timp de 4-5 minute pe fiecare parte până se rumenesc. Repetați procedura cu toti burgerii obtinuti.


Pasul 5 – Gatirea in cuptor
 

Asezati burgerii pe o tava acoperita cu foaie de copt si lasati sa se gateasca in cuptor, la 180 grade Celsius, timp de 20 de minute. Trebuie sa-i inoarce-ti si pe partea cealalta, pentru o gatire uniforma.


Pasul 6 – Servire burgeri
 

Serviți burgerii in chifle cu topping-urile preferate.

Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!