Bruschete caprese cu pui

Bruschete caprese cu pui
Bruschete caprese sunt o alegere ideala pentru verile insorite atunci cand vreti sa iesiti cu prietenii sau cu familia la iarba verde si sa savurati o hrana rapida si delicioasa. Carnea suculenta dar si crispy in acelasi timp se combina perfect cu legume proaspete si cu un pahar de vin rosu.
 
TIMP DE PREGĂTIRE 15 minute
TIMP DE PREPARARE 20 minute
TIMP TOTAL35 minute

 

 

Pentru pui
 1 cana otet balsamic
 2 lingură(i) miere
 4 piepti de pui fara os
 1 lingură(i) ulei de masline
 sare si piper
 1 linguriță(e) pudra usturoi
 1 linguriță(e) ierburi aromate
 4 felii mozzarella

Pentru bruschette
 3 rosii taiate felii
 ¼ cana busuioc proaspat taiat
 1 cana mozzarella
 sare si piper
 1 linguriță(e) pudra usturoi
 otet balsamic

 

 

Pasul 1 - Prepararea mix-ului caprese
 

Incepe prin pregatirea mixului caprese reprezentat din amestecul de rosii taiate cubulete mici, mozzarela si busuioc proaspat.


Pasul doi - Pregatirea carnii
 

Incalziti gratarul si adaugati carnea la gatit, intr-o tigaie grill. Prajiti puiul pe o parte si pe alta timp de aproximativ 6-8 minute (pe fiecare fata). In timpul gatirii ungeti fiecare fateta cu sos balsamic.


Pasul 3 - Pregatirea sosului balsamic
 

Intr-un vas se adauga otet balsamic, miere si foi de dafin (dupa preferinta si alte condimente). Se pune la foc pana acesta scade si se transforma intr-un sirop.


Pasul 4 - Adaugarea branzei
 

Cand puiul este gata, adaugati bucati de branza deasupra fiecarei bucati si gatiti pana branza se topeste.


Pasul 5 - Servire
 

Pe bucati de paine se adauga puiu si mix caprese deasupra si se serveste ca atare.
Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!