Briose sarate cu branza si legume

Briose sarate cu branza si legume
Legumele adaugate in aceste briose sarate trebuie sa fie putin calite. Daca vei pune legume crude, acestea vor ramane destul de tari. In schimb, daca sunt calite, dovlecelul si ardeiul se vor inmuia putin si vor prinde un gust mai bun.
 
TIMP DE PREGĂTIRE15 minute
TIMP DE PREPARARE30 minute
TIMP TOTAL45 minute

 

 

 250 gr faina alba
 1 linguriță(e) oregano
 3 oua batute
 100 ml lapte
 1 dovlecel
 2 ardei grasi
 150 gr branza tare
 7 lingură(i) ulei de masline
 sare
 piper
 2 linguriță(e) praf de copt

 

 

Pasul 1 – Pregateste cuptorul si tava de briose
 

Cuptorul trebuie incalzit la 190 de grade. De asemenea, trebuie sa pregatesti si o tava de briose in care asezi hartiutele pentru copt.


Pasul 2 – Amesteca faina si condimentele pentru Briose sarate cu branza si legume
 

Intr-un castron vei incepe sa amesteci faina cu praful de copt, sarea, piperul si oregano.


Pasul 3 – Pregateste si caleste legumele
 

Dovlecelul si ardeii se taie bucati si se calesc cu o lingura de ulei de masline. Pune tigaia pe aragaz la foc mare si ai grija ca legumele sa nu se inmoaie prea mult. Dupa circa 5 minute le poti scoate si le lasi sa se raceasca pe un platou.


Pasul 4 – Finalizeaza aluatul pentru Briose sarate cu branza si legume
 

Branza se rade pe razatoarea cea mare. Apoi peste amestecul de faina adaugi ouale, laptele, 5 linguri de ulei. Amesteci pentru ca toate sa se omogenizeze bine. Incorporeaza la final branza si legumele calite.


Pasul 5 – Coace briose sarate cu branza si legume
 

Aluatul obtinut se toarna in hartiutele de briose, care sunt asezate in tava pentru briose. Briosele se coc la cuptor timp de 30 de minute si se scot cand sunt frumos rumenite.

Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!