Briose Frittata cu spanac si prosciutto

Briose Frittata cu spanac si prosciutto
Briose Frittata cu spanac si prosciutto sunt cupe gustoase din oua, coapte in cuptor si ticstise cu multe proteine. Puteti sa le pregatiti sambata sau duminica si sa le degustati toata saptamana urmatoare.
 
TIMP DE PREGĂTIRE 20 minute
TIMP DE PREPARARE 30 minute
TIMP TOTAL 50 minute

 

 

 6 oua mari
 ½ cana lapte
 ¾ cana branza de capra moale
 140 gr spanac taiat
 ½ cana ardei copti, taiati
 60 gr prosciutto, feliat subtire

 

 

Pasul 1 - Pregatiti cuptorul pentru a gati Briose Frittata cu spanac si prosciutto
 

Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti cu unt o tava de briose cu 12 locasuri.


Pasul 2 - Pregatiti aluatul de briose
 

Intr-un bol mare, bateti ouale, laptele, un sfert de lingurita de sare si un pic de piper negru. Amestecati branza, spanacul si ardeiul rosu copt.


Pasul 3 - Montati briosele
 

Divizati aluatul de briose in cele 12 locasuri din tava de muffins (cam un sfert de cana de aluat pentru fiecare). Adaugati prosciutto si puneti la cuptor timp de 20 - 25 de minute sau pana cand se rumenesc bine in partea din mijloc.


Pasul 4 - Servire si pastrare Briose Frittata cu spanac si prosciutto
 

Dupa ce le scoateti din cuptor, lasati-le la racit timp de 5 minute, dupa care le scoateti din cupele tavii. Serviti cat sunt calde.
Pot fi pastrate la frigider, pana la 4 zile. Pentru a le reincalzi, puneti-le 30 de secunde in cuptorul cu microunde.

Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!