Briose cu sunca si cascaval

Briose cu sunca si cascaval
Briose cu sunca si cascaval sunt un preparat simplu si rapid, fiind o idee excelenta pentru mesele festive sau pentru aperitive. Briosele sunt pufoase, cremoase, exact ca o budinca, iar branza este ingredientul din mijlocul atentiei, care se va topi in gura in cateva secunde.

 

 

 100 gr iaurt
 1 pahar de parmezan ras
 1 cana ulei
 1 pahar lapte
 3 cani faina
 2 oua
 100 gr sunca
 100 gr cascaval cubulete
 100 gr dovlecei
 50 gr morcov
 50 gr rosii
 50 gr ardei
 praf de copt
 sare
 piper

 

 

Pasul 1 - Pregatirea aluatului pentru Briose cu sunca si cascaval
 

Intr-un bol se omogenizeaza iaurtul, cu faina, laptele la temperatura camerei, branza rasa, un praf de copt si un varf de sare, respectiv piper.


Pasul 2 - Pregatirea legumelor si a carnii
 

Sunca si legumele se taie cubulete si se omogenizeaza alaturi de restul compozitiei.


Pasul 3 - Pregatirea cuptorului pentru Briose cu sunca si cascaval
 

Cuptorul se preincalzeste la 180 grade Celsius.


Pasul 4 - Pregatirea brioselor
 

Se transfera amestecul in forme ceramice sau in forme de silicon sau intr-o tava de briose si se da la cuptor pentru aproximativ 35-40 minute.


Pasul 5 - Servire Briose cu sunca si cascaval
 

Se presara patrunjel proaspat tocat si se pot servi cu sos de rosii sau ketchup.
Pofta buna!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!