Briose cu dovleac

Briose cu dovleac
Cand ti-e pofta de ceva bun, poate castiga o reteta simpla si rapida pe care o poti prepara cu ingrediente pe care le ai la indemana. Iar daca este toamna, atunci cu siguranta ti-ar placea ca aroma de dovleac sa iti parfumeze casa, nu-i asa? Ti-am pregatit o idee delicioasa de briose cu dovleac, super aromate si fragede. 

Ai nevoie de:
100 g unt
2 oua
130 g zahar brun
160 g faina
5 g scortisoara
150 g piure de dovleac
1 pliculet praf de copt
1 praf de sare
Esenta de vanilie

Cum se prepara:
Coace dovleacul in cuptor, taiat in doua jumatati apoi taie-l in cubulete pe care le pasezi cu ajutorul unui mixer vertical.
Cerne faina si adauga praful de copt si praful de sare. Separat, intr-un bol incapator adauga untul moale, zaharul, piureul de dovleac copt, scortisoara si extractul de vanilie si omogenizeaza toata compozitia cu ajutorul mixerului de mana. Adauga faina si omogenizeaza aluatul pentru a obtine o consistenta omogena.
Pregateste tava pentru briose cu forme de hartie sau tapeteaza cu faina si unt si imparte compozitia in fiecare forma de briosa. Da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru aproximatv 15-18 minute. Cand briosele trec testul scobitoarei scoate tava si lasa-le sa se raceasca complet. 
Presara putin zahar sau orneaza-le dupa gust. Le post manca si simple pentru a te bucura de aroma de dovleac si scortisoara. Pofta buna!
 
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0746266406 contact@oalesitigai.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!