TIMP DE PREPARARE25 minute
TIMP TOTAL30 minute
Pentru batoane
3 oua
2 ¾ cani ulei
2 cani faina fara gluten
2 cani zahar
2 linguriță(e) scortisoara pudra
1 linguriță(e) praf de copt
½ linguriță(e) bicarbonat de sodiu
¼ linguriță(e) sare
¾ cana morcovi piure
¾ cana sos de mere neindulcit
½ cana alune maruntite
Pentru crema
230 gr crema de branza
½ cana unt topit
1 linguriță(e) extract vanilie
3 cani zahar pudra
Pasul 1 - Pregatirea batoanelor
Intr-un bol bateti doua oua cu ulei timp de doua minute. Incorporati faina fara gluten, scortisoara, zaharul, praful de copt si un varf de sare. Adaugati mere si mancare de bebelusi cu morcovi. Ulterior transformati intreg amestecul intr-o tava pentru copt.
Pasul 2 - Pregatirea cuprotului pentru Batoane cu morcovi fara gluten
Incalziti cuptorul la 350 grade.
Pasul 3 - Coacerea batoanelor
Dati batoanele la copt, intr-o tava, pentru 20-25 minute. Pentru a verifica daca batoanele sunt gatite folositi tehnica scobitorii - infingeti o scobitoare in amestec, iar daca aceasta iese curata inseamna ca baza s-a copt. In caz contrar coaceti preparatul suplimentar si repetati procedura.
Pasul 4 - Prepararea glazurii pentru Batoane cu morcovi fara gluten
Mixati intr-un bol crema de branza si untul pana capata o consistenta cremoasa si pufoasa. Adugati indulcitor/zahar pudra. Turnati amestecul peste aluat. Taiati in forma de batoane si dati la frigider.
Pofta buna!